Menu
Zomeroffensief
do 22 jun 2023
Net bevestigd
Gratis!

Zomeroffensief

A Bridge Too Far + Levi Major + SAMM

do 22 jun 2023
Net bevestigd
Gratis!
Zomeroffensief
A Bridge Too Far + Levi Major + SAMM

Op elk Offensief spelen drie acts met potentie en ambitie die klaar zijn voor een volgende stap. Elke act die deelneemt aan een winter-, lente-, zomer- of herfstoffensief kan in de drie maanden voorafgaand aan de grote avond gebruik maken van meerdere faciliteiten en diensten die Metropool en haar netwerk kan bieden.

Het resultaat van de inspanningen van de deelnemende acts zie je op 22 juni op het Zomeroffensief in Enschede! Hieronder meer info over de hoofdrolspelers van deze avond die verplichte kost is voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de smaakmakers van de toekomst.

A Bridge Too Far
A Bridge Too Far wil het nostalgische van de Alternatieve/emo/rock scéne terug brengen naar Nederland, op een nieuwe en frisse manier, door het gebruik van moderne productietechnieken. Want “rocken” hoeft ,volgens de jongens, al lang niet meer met alleen een gitaar, drumstel en basgitaar. Dat is de drijfveer geweest, voor deze beste vrienden én huisgenoten, om een doorstart te maken met de band, maar dan als duo!

Het schrijven van strak geproduceerde en catchy pop-songs, staat centraal bij dit duo, bestaande uit drummer, Marco Pieterson en zanger, gitarist en producer Lennart Brugman. Daarbij horen geen barrières, en dat is te merken aan een breed scala aan invloeden. Deze komen dan ook uit genres waar de jongens als fanatieke muziekluisteraars, of beter gezegd “muziek junkies”, graag naar luisteren, denk daarbij aan invloeden vanuit; Pop, R&B, Trap, DnB, Psytrance, Hiphop en EDM, oftewel “Genre fluid” zoals ze zichzelf ook noemen. Van Justin bieber tot aan Bring me the Horizon, en dat soms binnen één en hetzelfde nummer, waarbij je in een emotionele achtbaan stapt, én waar een stevig potje headbangen wordt gegarandeerd!


SAMM
SAMM brengt de 80s terug naar het heden. Met invloeden van Het Goede Doel, Blof en Doe Maar brengt SAMM de 80s Nederpop in een nieuw jasje. Met catchy refreinen en meezingbare songs staat SAMM energiek op het podium.


Levi Major
Soft pop/folk like the calmness after a good cry. Levi Major sings about turbulent subjects with warm ambient sounds and a sea of backing vocals. Inspired by artists like Sufjan Stevens, The Japanese House & Nick Drake As a solo artist, they’ve performed on stages such as Tivoli Vredenburg, Noorderzon, Vera and Stadsschouwburg Groningen. Levi Major has recently gotten together with four musicians and singer/songwriters. Now as a band, they are excited and ready to get their music out into the world.

do 22 jun 2023
Net bevestigd
Gratis!
Zomeroffensief
A Bridge Too Far + Levi Major + SAMM

Gratis!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!