Menu
Zomeroffensief
do 20 jun 2024
Net bevestigd
Gratis!
Zomeroffensief
BLØØM + Divya + Roundabouts

Metropool organiseert elk seizoen een Offensief. Op elk Offensief spelen drie acts met potentie en ambitie die klaar zijn voor de volgende stap in hun muzikale carrière. Donderdag 20 juni vindt in Enschede het Zomeroffensief plaats met BLØØM, Divya en Roundabouts.

BLØØM
Comfort vinden in imperfectie. BLØØM geeft je met haar eerlijke, soms confronterend kwetsbare teksten en dromerige melodieën het gevoel dat je mag zijn wie je bent. Imperfectie is onderdeel van mens zijn en dat laat ze zien door momenten uit het dagelijks leven zo puur mogelijk te omschrijven. Dit wordt muzikaal omlijst door een indiepop sound. BLØØM haalt haar inspiratie uit artiesten als Lizzy Mcalpine, Dodie en Taylor Bickett.

Divya
Oorspronkelijk afkomstig uit Curaçao en nu gevestigd in Enschede, belichaamt Divya een meltingpot van culturen. Met een Curaçaose moeder en een Indiase vader haalt ze inspiratie uit haar diverse achtergrond. Divya maakt popmuziek met elementen van soul, blues, r&b en jazz. Ook haar Antilliaanse roots komen soms terug in haar muziek. Zo schrijft ze soms in haar moedertaal, het Papiaments.

Roundabouts
Deze explosieve no-nonsense hardrockband uit Overijssel komt je omverblazen met hoge energie, positiviteit en aanstekelijke nummers. Met catchy riffs, snoeiharde drums en een attitude van 'heb ik jou daar' is Roundabouts een act die je niet snel zal vergeten. Gooi de puurheid, energie en felheid van bands als Airbourne, AC/DC en Halestorm in een blender en het begint al verdacht veel weg te krijgen van deze soon-to-be powerhouse in de scene.

do 20 jun 2024
Net bevestigd
Gratis!
Zomeroffensief
BLØØM + Divya + Roundabouts

Gratis!

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!