Menu
za 29 sep 2018
Zwart Licht
+ NoizBoiz, hosted by DJ Kwakman & MC Perfecd

Geachte fans van Zwart Licht,

Tot onze grote spijt moeten we de geplande optredens voor komende maand van Zwart Licht afzeggen.

Er hebben zich recent namelijk enkele unieke kansen aangediend die er toe hebben geleid dat niet alle leden van Zwart Licht voor de voorgenomen tour beschikbaar zijn. We hopen in de toekomst dit goed te kunnen maken en de gecancelde shows in te kunnen halen. We kijken nu al uit naar de het moment dat we weer kunnen schitteren op uw podium!

Vriendelijke groet,

Het management van Zwart Licht

Zwart Licht kan leunen op één van de beste live reputaties in de Nederlandse hiphop scene. En goed nieuws: na een winterslaap van meer dan vier jaar zijn Hayzee, Akwasi en Leeroy terug! Zwart Licht liet in 2017 al van zich horen met de de track ‘Geen Manieren’ en dat is gelukkig geen eenmalige comeback. In 2018 verschijnt het vierde album van de de groep genaamd ‘Bliksem’. “Het is goed dat er zoveel jaren tussen zitten want het hoort niet altijd te bliksemen” stelt Akwasi. “Maar als het dan bliksemt, bliksemt het kneiterhard!”


We like to party!
Bij Metropool houden we van Hiphop. En van een feestje. Bij een avondje “Naast de headliner rekenen op een dikke avond Hiphop met beats van DJ Kwakman en skills op de mic van MC Perfecd. Samen met het publiek maken zij er een dikke fissa van. “Just some men that’s on the mic, and when we rock upon the mic we rock the mic… RIGHT!”

za 29 sep 2018
Zwart Licht
+ NoizBoiz, hosted by DJ Kwakman & MC Perfecd

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!