Menu
Luke Christoffel & The Golden Tears

Luke Christoffel & The Golden Tears

Jarenlang legde de Enschedese singer/songwriter Luke samen met zijn voormalige band The Road Home flinke kilometers af door de Europese muziekscene. Zo werd het podium gedeeld met grote namen als Blackberry Smoke (USA), Danny Vera (NL), Toy Dolls (UK), The Elvis Concert (USA) en Vandenberg’s Moonkings. Luke's hart klopt op het ritme van de klassiekers - de tijdloze deuntjes van Elvis Presley, de beklijvende melodieën van Roy Orbison en de soulvolle harmonieën van The Platters; zij behoren tot zijn grote inspiratiebronnen.

Blijvend gekleed in zijn kenmerkende 50’s look en met zijn oude western gitaar onder zijn arm wordt Luke live ondersteund door The Golden
Tears (met leden van o.a. Bökkers, Ten Times A Million en Tricklebolt). Met zijn gebroken, pure stem geeft hij de luisteraar een rondleiding door zijn gedachten. “Ze gaan vaak over kwetsbare onderwerpen, die ik persoonlijk heb meegemaakt, maar ook waar anderen zich in kunnen vinden of verplaatsen, zoals het hebben van een gebroken hart, zelfacceptatie, verleidingen en verlangen.”

Luke Christoffel, een troubadour van de 21e eeuw met een hart dat klopt op het ritme van een voorbije tijd, is klaar om zijn naam op de kaart te zetten. 

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!