Menu
Antoon - 28/10/2021

Antoon - 28/10/2021

Antoon brengt een nieuw geluid naar de PopPodia. Met ‘Hyperventilatie’ scoorde Antoon begin dit jaar een platina-hit en kwam zijn nieuwe verfrissende stijl onder de aandacht bij het grote publiek. Een grote fan-schare en miljoenen maandelijkse streams leidden tot een overvolle festivalagenda. Totdat, ja, je weet wel... De Summer of Love slaan we dus even over, maar met een flinke dosis #knaldrang kan er met Antoon toch nog even lekker 'nagezomerd' worden bij de mooiste poppodia van Nederland.

In 2021 beleeft Antoon (19) zijn definitieve doorbraak, een popicoon in de maak. Big2 (Lid van The Opposites) ontdekte, als leraar aan de Herman Brood Academie, dat het multi talent Antoon alles in huis heeft: muzikaal, creatief en met een natuurlijke aantrekkingskracht op het publiek.

Met zijn debuutalbum 'De Nacht is van ons" laat Antoon zien dat hij de regisseur is van zijn eigen succes: hij produceert zijn eigen beats, schrijft zijn teksten en zingt al zijn tracks. Daarnaast heeft hij een uitgesproken mening over de art direction van bijvoorbeeld zijn videoclips. Eind 2020 brachten Antoon & Big2 ook een gezamenlijke EP 'Heilig Water' uit. Daarna volgde nog diverse singles waarvan er op dit moment 3 in de TOP50 staan.Antoon 

 

Foto's