Menu
Booster Festival 2022 - 09/04/2022

Booster Festival 2022 - 09/04/2022

Booster Festival is de plek waar nieuw Oost-Nederlands talent een podium krijgt en kennis op kan doen van de wereld van de popmuziek. Met op zaterdag 9 april een muziekconferentie & showcasefestival in de binnenstad van Enschede, waaronder in Metropool. 

Booster Festival
Het Booster Festival is een jaarlijks terugkerend festival dat plaatsvindt op diverse locaties in het centrum van Enschede. Het festival is de plek waar nieuw Oost-Nederlands talent een podium krijgt en kennis kan maken met de gehele muziekindustrie van Nederland. Booster connect de creatieve muziekindustrie. De dag bestaat uit een muziekconferentie overdag en in de avond het gratis showcasefestival met de talenten van morgen.

Muziekconferentie
Overdag kun je op Booster terecht voor workshops, seminars, panels en de feedbacksessies. Ieder jaar worden er verschillende talentschouts uitgenodigd waaraan je, je werk kan laten horen en zien. Het doel is om het netwerk te verbreden en feedback te krijgen. De talentscouts zijn veelal professionals uit de Nederlandse pop-industrie. Denk aan boekers, managers, programmeurs en producers.

 

Foto's

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!