Menu
Metropool Knieperts Club

Metropool Knieperts Club

5 kleine zaal shows voor 50 euro!

En Kniepert mag je in dit geval als een geuzennaam beschouwen. Leden van deze club zijn prijsbewust en zien graag fijne bands of artiesten. Die nieuwe acts zijn vooral te zien in onze kleine zalen in Hengelo en Enschede en als lid van de Metropool Knieperts Club bezoek je 5 concerten in de kleine zalen voor maar €50,-! VOORDEEL MENSEN!


Hoe werkt dat dan? Het is super simpel! Je kan de Kniepertspas online kopen, je krijgt dan een ticket van Ticketmaster. Die neem je mee naar de kassa in Hengelo of Enschede en daar ruil je hem in voor je pas. Elke keer dat je je pas gebruikt om een show te bezoeken knippen we er een gaatje in. Bij 5 gaatjes in één pas is 'ie op!

Ben je al om?

Word lid van de Knieperts Club!

Muziek live ontdekken was dus nog nooit zo voordelig! Met je Knieperts Clubpas heb je natuurlijk zelf voordeel, maar je mag ook een vriend of vriendin op je pas mee naar binnen nemen. Dan maken we er gewoon een extra knipje in. Maar ook wij zijn gekke Henkie niet, dus je kan maximaal 1 persoon meenemen op je Clubpas.

Deze club is voor iedereen, maar er zijn wel een paar dingen waar je rekening mee dient te houden. Die sommen we hieronder even op, nothing shocking:

  • Is een concert uitverkocht dan heb je ook met je Clubpas geen toegang meer. Wel kan je natuurlijk in ruil voor een knipje alvast een ticket ophalen aan onze kassa in de voorverkoop van het concert als je toch zeker weet dat je gaat.
  • Je mag per Clubpas maximaal 2 kaarten voor 1 concert halen. Zie de gekke Henkie remark hierboven.
  • Wordt een concert verplaatst van de kleine zaal naar de grote zaal of het café dan heb je met je Clubpas ook gewoon toegang. Wordt een show van de grote naar de kleine zaal verplaatst dan wordt per geval even gekeken. Je kan dan contact opnemen met ons voor meer info.
  • Clubpas kwijt? Vette pech, dan moet je een nieuwe kopen. Sufferd.
  • Je mag je Clubpas ook uitlenen aan een vriend of vriendin. Hoe je je tegoed opmaakt of wie dat doet maakt dus niet uit.
  • Verder gelden voor onze Knieperts ook gewoon de algemene voorwaarden en huisregels. We zijn blij met je, maar je hebt verder geen privileges. Dus geen meet and greets, korting op je bier, early entry of op de foto met onze directeur bij ieder bezoek. We moeten streng zijn en je hebt al voordeel genoeg.

Nuff said. Lid worden? KLIK HIER!

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!