Menu
SONGCAMP ZOEKT OVERIJSSELSE ACTS VOOR COACHINGSTRAJECT

SONGCAMP ZOEKT OVERIJSSELSE ACTS VOOR COACHINGSTRAJECT

maandag 2 augustus 2021

Producers, bands, rappers, muzikanten opgelet! Kom je uit Overijssel en wil jij jouw act verder ontwikkelen? Heb je verfrissende ideeën en wil je hulp inschakelen om deze uit te voeren? Vragen op het gebied van podiumtechniek, performance of management? Tips voor het binnenhalen van subsidie voor je EP of videoclip of andere vraagstukken over je muzikale carrière op zakelijk- of livegebied? Dan is coachingstraject Songcamp wat voor jou! Tijdens het traject krijg je de kans om de verschillende aspecten van je carrière met een coach onder de loep te nemen. 

Songcamp bestaat dit jaar uit online masterclasses op gebied van management, planvorming, identiteit en concepting van drie creatieve professionals. Na deze masterclasses stroomt een selectie door naar 1-op-1 sessies waar de diepte in gegaan wordt. Wanneer de focus meer op live dan zakelijke onderdelen ligt, is er de mogelijkheid om geselecteerd te worden voor de live-on-stage-dag. Hier wordt vraaggericht gewerkt aan alles rondom live-optredens. Denk bijvoorbeeld aan podiumpresentatie, sound, podiumtechniek, samenspel, visuals, of het maken van een goed doorlopende setlijst.

De online masterclasses vinden online plaats op 14, 21 en 28 september om 19:30 uur. Het vervolgtraject duurt tot en met december 2021.

Aanmelden voor Songcamp 2021 kan tot en met 29 augustus via de website van Poppunt Overijssel.

Songcamp is een initiatief van Poppunt Overijssel en de Overijsselse kernpodia Hedon Zwolle, Metropool Twente en Burgerweeshuis Deventer.