Menu
Van lockdown naar Safe Show

Van lockdown naar Safe Show

vrijdag 9 oktober 2020

Na de volledige lockdown van maart bleven we muziek bieden via de livestream van MetroTV. In juli van dit jaar konden we gelukkig weer voorzichtig beginnen met dat wat we het liefste doen: live concerten organiseren! Dat gaat anders dan voorheen. Nog meer dan anders willen we de veiligheid van onze bezoekers, artiesten en ons personeel waarborgen.

De telkens wijzigende maatregelen en protocollen worden nauwkeurig gevolgd én opgevolgd door onze teamleden. Dat heeft inmiddels geleid tot het ontstaan van zogenaamde Safe Shows: concerten die we boeken om in coronatijden op een veilige manier van live muziek te kunnen blijven genieten. De Safe Shows voldoen aan alle door de overheid gestelde eisen om een veilige omgeving te kunnen garanderen.

De eerste Safe Shows vonden plaats in het Openluchttheater Hertme in augustus en ondertussen vinden er wekelijks Safe Shows plaats in onze Jupiler zaal in Hengelo, de Hertog Jan zaal  én in het Muziekcentrum in Enschede.

Na elk concert raadplegen wij onze bezoekers en we vragen hen uiteraard ook hoe ze de door ons genomen maatregelen ervaren. De respons is unaniem positief!

We zijn dan ook blij dat we een voorlopige vorm hebben gevonden zodat we kunnen blijven doen waar we goed in zijn: het brengen van live muziek in een veilige en vertrouwde omgeving. Een compleet overzicht van alle Safe Shows is te vinden op onze website.

Klik hier voor de agenda!