Menu
Voormalige bandleden Prince geven concert in Enschede

Voormalige bandleden Prince geven concert in Enschede

donderdag 25 april 2024

Fan van Prince? Reserveer zondag 7 juli dan maar alvast in je agenda. Op die dag komen namelijk de voormalige bandleden van The New Power Generation, de begeleidingsband van Prince, naar Metropool in Enschede om de legende te eren met een concert.

Prince is een waar icoon in de muziekwereld. Hij heeft op vele generaties zijn stempel gedrukt met zijn grensverleggende muziek, vernieuwende stijl en charismatische optredens. Met tijdloze hits zoals Purple Rain, Kiss en When Doves Cry, heeft hij een impact gemaakt die nog steeds voelbaar is in de muziek van vandaag. Zijn vermogen om genres te overstijgen en zijn unieke mix van funk, rock, soul en pop maakten hem een onmiskenbare kracht in de muziekgeschiedenis.

The New Power Generation, opgericht in 1990, diende als de perfecte aanvulling op de unieke talenten van Prince. Samen creƫerden ze een ongeƫvenaarde synergie op het podium die het publiek keer op keer betoverde. De band, bestaande uit getalenteerde muzikanten, waaronder saxofonist Keith Anderson, bassist Sonny T. en keyboardspeler Morris Hayes, blijft de erfenis van Prince levend houden met hun optredens. Sinds het overlijden van Prince in 2016 eren de voormalige bandleden de genialiteit en originaliteit van Prince met Celebrating Prince-concerten. Verwacht op 7 juli een trip down memory lane met alle iconische hits van Prince.

Het concert, dat plaatsvindt bij Metropool in Enschede, belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor muziekliefhebbers. Bezoekers krijgen de unieke kans om samen het erfgoed van Prince te vieren met de mensen die hem het beste kennen - zijn eigen bandleden.

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!