Menu
Wat betekenen de nieuwe maatregelen de komende tijd voor Metropool en haar bezoekers?

Wat betekenen de nieuwe maatregelen de komende tijd voor Metropool en haar bezoekers?

donderdag 15 oktober 2020

De nieuwe maatregelen van 13 oktober om Covid-19 in te dammen hebben ook gevolgen voor de Safe Shows van Metropool.

Onze Safe Show shows zijn geboekt voor 60 tot maximaal 200 liefhebbers, met meestal meerdere optredens op een avond. Het is onmogelijk voor ons om op deze korte termijn de geprogrammeerde shows om te vormen naar avonden voor 30 bezoekers. Dat heeft ons doen besluiten om de shows die de komende 4 weken op het programma staan te verplaatsen naar een nader te bepalen datum. Heb je kaarten voor één van deze concerten dan ontvang je via e-mail informatie over deze vervangende datum. Daarnaast verschijnt de nieuwe datum snel op metropool.nl.

Wél gaan we ONLINE door met onze wekelijkse live uitzendingen van de MetroTV livestream, zoals we dat sinds maart dit jaar al doen. Klik hier voor het programma.

Ook na deze periode zijn wij afhankelijk van de door de overheid genomen maatregelen waaraan wij vanzelfsprekend meewerken, want hoe eerder deze effect hebben des te eerder we weer kunnen doen waar we goed in zijn en waar we plezier in hebben: concerten organiseren. We hopen op je begrip. Stay safe, see you soon!