Menu

Repeteren voor ArtEZ studenten!

Repeteren bij de Studios van Metropool voor ArtEZ studenten!

De Studios van Metropool zijn inmiddels weer geopend voor repetities. Om als student van ArtEZ gebruik te kunnen maken van een studio van Metropool moet je eerst bij metropool reserveren via e-mail of bellen tijdens de avonduren. Voor toegang zul je een pas moeten ophalen bij de beheerder van de studios. De beheerder is aanwezig in de studios tijdens de avonduren (zondag t/m vrijdag 19:00 tot 23:00). Er kan van 's ochtends tot 's avonds worden gerepeteerd in dagdelen van vier uur. We hebben in verband met Corona slechts plek voor 8 man in onze grote studio’s (studio 10 en 11) en 5 man in onze normale studio’s.

Toegang tot de kelder en de studios gaan met een pas zoals je gewend bent, de pas moet wel van te voren opgehaald worden bij de beheerder van de van de studios. Het kantoor hiervoor zit in de kelder. De toegang is aan het wilminkplein 2. Een deur verder dan je gewend bent. In verband met corona is dit onze hoofdingang.

Bij het ophalen van de toegangspas voor een band moeten er minimaal twee ArtEZ collegekaarten getoond kunnen worden.

Als er wensen zijn m.b.t. de backline, spullen en microfoons kun je deze direct met de beheerder bespreken. Als de repetitie klaar is dan kan de pas weer retour in de aanwezige Dropbox of op de avond zelf bij de beheerder worden ingeleverd

Voor het gebruik van de studio’s gelden extra regels ivbm het corona virus deze zijn op onze website te vinden en worden in het pand duidelijk gecommuniceerd. Houd je aan deze regels!

Contact en reserveren

E-mail: destudios@metropool.nl
Telefoon: 074 243 80 00
Aanwezigheid Beheerder Enschede: Zo t/m Vr 19:00 23:00

Beschikbare dagdelen:
Ochtend 11:00 – 15:00u
Middag 15:00 – 19:00u
Avond 19:00 – 23:00u

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!