Menu
Offensief

Offensief

Metropool organiseert elk seizoen een Offensief. Na een strenge selectie kunnen de acts zich gaan voorbereiden op hun Offensief, een belangrijke stap in jouw toekomstige muzikale carrière! 

Op elk Offensief spelen drie acts met potentie en ambitie die klaar zijn voor een volgende stap. Elke act die deelneemt aan een winter-, lente-, zomer- of herfstoffensief kan in de drie maanden voorafgaand aan de grote avond gebruik maken van meerdere faciliteiten en diensten. Metropool biedt de deelnemers een unieke en veelzijdige toolbox vol professionals uit de muziekindustrie die je kunnen helpen op het gebied van marketing, (podium) techniek en presentatie, lichtplannen, programmering en carrièreplanning. Dit bestaat uit een pakket van 10 coaching momenten vanuit het team van Metropool en de mogelijkheid tot externe coaching vanuit jouw of ons netwerk. Dit traject vind plaats in de periode vóór het Offensief en de planning hiervan wordt met jou afgestemd.

Voorafgaand aan je Offensief heb je een maand lang vier maal de beschikking over een repetitieruimte om je optreden te perfectioneren. Van het Offensief wordt een professionele video en audiopnames gemaakt die je krijgt om toe te voegen aan je presskit.

Je bent na je deelname aan het Offensief dus in het bezit van een verbeterde presskit, een professioneel opgenomen live video van je optreden, een vergroot netwerk en meer kennis dan ooit. Allemaal dingen die je gaan helpen om ook na je deelname in alle zalen te overtuigen. Je bent boven alles een prachtige ervaring rijker!

Deelnemers aan de Offensieven met de meeste potentie of artistiek inhoudelijke urgentie komen na deelname in aanmerking voor een vervolgtraject: Metro’s Finest. In dit traject van een jaar ondersteunen we artiesten nog intensiever en nadrukkelijker bij het verwezenlijken van hun ambities en plannen. Meer informatie over Metro’s Finest en de huidige deelnemers aan dit traject vind je hier.

Onze Offensieven zijn voor alle muzikale acts die klaar zijn voor de volgende stap in hun professionele carrière. Bruis jij van talent én ambitie meld je dan nu aan!

Onze Offensieven zijn voor alle muzikale acts die klaar zijn voor de volgende stap in hun professionele carrière. Bruis jij van talent én ambitie meld je dan nu aan via luuk@metropool.nl. Vergeet niet jouw presskit mee te sturen!