Menu
Songsmidse

Songsmidse

'Songsmidse' is hét talentontwikkelingstraject voor singer-songwriters in de breedste zin van het woord. De enige voorwaarde voor deelnemers is dat je je eigen muziek schrijft en speelt.

Deelnemers krijgen gedurende vier maanden coaching en workshops door professionals op het gebied van songwriting, (podium) presentatie, live- en studiotechniek, marketing etc. Daarnaast ga je in de Woodstock Recording Studio werken aan je muziek en werken we samen met podia en festivals als De Kleine Willem, Booster, Metropool en het Krang Festival.

Afgelopen editie namen maar liefst zes deelnemers mee aan dit traject! Dit waren: Anika van Driel, Chris Egbers, Eline Emsee, Sheryl Flamand, Silke Veld en Yke Oude Griep.

Naast intensieve coaching van onze coaches Jasper Slaghuis en Rosalie Meijer, kregen de deelnemers externe coachings van Merijn Eugelink, toetsenist van o.a. Mr. Probz, Miss Montreal, Jaap Reesema etc. en Larry John McNally, hit songwriter van o.a. Chaka Khan, The Eagles en Bonnie Riatt. Wegens de coronaomstandigheden konden de liveconcerten grotendeels niet doorgaan, wel waren er optredens bij MetroTV, De Kleine Willem, Hengeloos Peil, het Vestzaktheater en bij 1Twente in de studio.

Meedoen met Songsmidse? Aanmelden kan tot vrijdag 1 april 2022 voor 17u! Aanmelden doe je door een mail te sturen aan luuk@metropool.nl. Vergeet niet jouw presskit mee te sturen! 
 
Songsmidse is een samenwerking tussen het Twents songschrijvers Gilde, Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede en Metropool.

1e uitzending terugkijken met Eline Esmee en Sheryl Flamand


2e uitzending terugkijken met Chris Egbers en Yke Oude Griep


3e uitzending terugkijken met Silke Veld en Anika van Driel

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!