Menu
Tickets kopen

Tickets kopen

Kaartje kopen? Geen probleem!

Zorg ervoor dat je jouw Metropool tickets aanschaft via de juiste weg. De makkelijkste manier is via Metropool.nl of via Ticketmaster.nl. Voor onze agenda klik je hier.

Aan de kassa van Metropool, locatie Hengelo, kan je ook tickets kopen, ma t/m vr van 10:00 - 13:30u en tijdens activiteiten op beide locaties. Op vrijdag van 10:00 - 13:30u kun je alleen met pin betalen.  

Als je tickets in de voorverkoop koopt dan betaal je servicekosten. 

Koop je tickets via een andere weg (wederverkopers), dan kunnen wij niet garanderen of je tickets geldig zijn, je de juiste prijs betaalt en of dat je überhaupt je tickets ontvangt. Ook kunnen wij de echtheid van deze tickets helaas niet controleren.

1. en 2. Online tickets via Ticketmaster Nederland
Voor de snelste en makkelijkste manier om aan kaarten te komen heb je slechts drie dingen nodig: een pc, een printer en een internetaansluiting. Via de website van Metropool klik je op de ticketlink in een evenement. Zo kom je op het Ticketmaster online ticketplatform, waar je veilig en snel je tickets kunt bestellen. Na je bestelling ontvang je een e-mail met daarin een zogenoemd e-Ticket, voorzien van unieke barcode. Printen kan maar is niet nodig, we scannen ze ook van je mobiele telefoon. Koop je een ticket dan worden er servicekosten in rekening gebracht.

3. Nu je er toch bent: Tickets kopen bij Metropool
Het kassakantoor van Metropool locatie Hengelo is van maandag t/m vrijdag geopend van 10:00 tot 13:30 uur.
Tijdens activiteiten kun je bij Metropool in Hengelo en Enschede aan de kassa tickets krijgen.

CJP
In het bezit van een CJP pas en gebruik maken van de korting op kaarten? Dan moet je even langskomen bij ons aan de kassa. Alleen daar kan je de korting op vertoon van je kaart verzilveren. Online is hier dus geen mogelijkheid voor. CJP prijs = €2,50 korting op de voorverkoopprijs inclusief servicekosten.

Ticketvoorwaarden

Op onze tickets zijn de Algemene Voorwaarden van Ticketmaster van toepassing.

Gekochte kaarten kunnen niet worden geretourneerd. Wel is het mogelijk om online een annuleringsverzekering af te sluiten. Deze mogelijkheid wordt geboden in het online bestelformulier van Ticketmaster.

Ook in geval van verhindering is het niet mogelijk de kaarten te retourneren. Metropool behoudt zich het recht voor om concerten / dansactiviteiten te verplaatsen (het kan hier datum en/of locatie betreffen) of te annuleren. In het geval van een wijziging in de datum van het concert verplicht Metropool zich om zo snel mogelijk via haar website de nieuwe datum aan te kondigen en wordt per mail gecommuniceerd tot wanneer kaarten geretourneerd kunnen worden. In geval van annulering zal Metropool het toegangsgeld inclusief servicekosten automatisch vergoeden, ook hiervan worden kaartkopers per mail verwittigd. 

Zijn kaarten niet online aangeschaft dan dient de kaartkoper zichzelf op de hoogte te houden van belangrijke wijzigingen, tenzij er tijdens de aanschaf van een hard-copy ticket een klantregistratie is geweest.

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!