Menu
André Hazes
vr 25 okt 2024
Laatste kaarten
André Hazes
Clubtour ‘Gastenlijst’

André Hazes gooit het over een andere boeg. Stond hij de afgelopen jaren in het grote Rotterdam Ahoy voor duizenden mensen, dit najaar kiest hij voor een intiemere setting: met zijn clubtour ‘Gastenlijst’ doet hij zes kleinere zalen aan, waaronder op 25 oktober Hengelo! 

Het idee voor een clubtour ontstond eind vorig jaar, in aanloop naar André’s zoveelste concert in Rotterdam Ahoy. De eerste 600 mensen die daarvoor een kaartje kochten, mochten vooraf ook aanwezig zijn bij de try-out in De Boerderij in Zoetermeer. “Daar merkte ik hoe veel meer interactie er was met het publiek”, zegt André. Het bleek een echte eye-opener: “Ik had nooit gedacht dat ik dat zo leuk zou vinden! Juist dat intieme voelde goed: het ging opeens niet alleen meer om de zang, maar ook om de verhalen. Ik kon echt gesprekken starten met de mensen voor me.”

Een clubtour had hij nooit eerder gedaan, realiseerde André zich. “Ik was altijd gefocust op gróót, het kon me zelfs niet groot genoeg. Maar daar in Zoetermeer voelde ik warmte en knusheid. Het ging even niet om het neerzetten van een enorme, spectaculaire show. In plaats daarvan gingen we terug naar waar het echt om gaat: muziek, verbinding en emoties delen. Daar wil ik meer van, besefte ik.

De kleinere clubconcerten, die hij samen doet met zijn eigen band, ziet hij als een kans om uit zijn comfortzone te stappen. Uiteraard brengt André zijn eigen muziek ten gehore; zowel oudere nummers als materiaal van zijn laatste album Op Mijn Lijf Geschreven, dat vorig jaar uitkwam. Ook nummers van zijn vader blijven in het repertoire. “Maar ik vind het ook leuk om eens nieuwe dingen uit te proberen, die niks met Hazes te maken hebben. Covers van mijn favorieten bijvoorbeeld, om eens te kijken hoe dat voelt. Dat alles mogelijk is, maakt deze tour een droom die uitkomt.”

vr 25 okt 2024
Laatste kaarten
André Hazes
Clubtour ‘Gastenlijst’

€38,00(vvk)

Avondkassa € 41,00
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events