Menu
Brian Dunne
zo 13 mrt 2022
Brian Dunne
Voor fans van Jason Isbell, Big Thief, Ryan Adams, Kevin Morby, Jason Molina, Cat Power

Voor dit concert hoef je je niet te testen voor toegang. Een geldig ticket is voldoende om dit evenement te bezoeken. Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen.

Brian Dunne groeit op in New York maar heeft ondertussen zo ongeveer alle staten van Amerika al gezien door overal waar het maar kan te spelen en op die haast ouderwetse manier een trouwe schare fans aan zich te binden. Zijn voornaamste middelen zijn daarbij zijn gitaar, zijn stem en goede liedjes. Niet alleen in Amerika wordt hij op waarde geschat. Danny Vera en Rob Stenders zijn groot fan en helpen waar ze kunnen om ervoor te zorgen dat Brian ook in Nederland vaste voet aan de grond krijgt.Goede liedjes dus. Zijn albums, die hij sinds 2015 voornamelijk in eigen beheer uitbrengt, staan er vol mee. Zijn meest recente is Selling Things en die plaat is dan weer gemaakt onder productionele leiding van Andrew Sarlo die ook bijvoorbeeld Big Thief produceert.

Als je houdt van Jason Isbell, Big Thief, Ryan Adams, Kevin Morby, Jason Molina, Cat Power en andere acts die niet schuwen om soms pijnlijk eerlijke songs te schrijven en ook nog eens prachtig te brengen dan raden we je Brian van harte aan. Hij is op 13 maart in Enschede te zien.

zo 13 mrt 2022
Brian Dunne
Voor fans van Jason Isbell, Big Thief, Ryan Adams, Kevin Morby, Jason Molina, Cat Power

Gerelateerde events