Menu
Brit Floyd
wo 23 okt 2024
Brit Floyd
Onderdeel van de P·U·L·S·E World Tour 2024

Brit Floyd geeft op woensdag 23 oktober een concert in het Muziekcentrum Enschede, als onderdeel van de P·U·L·S·E World Tour 2024. De tour staat in het teken van het 30-jarig jubileum van Pink Floyd. Tijdens het concert, compleet met een verbluffende laser- en lichtshow, worden hoogtepunten gespeeld van The Dark Side Of The Moon, The Wall, Wish You Were Here, Animals, The Division Bell en Meddle. Pink Floyd-fans kunnen een adembenemende audiovisuele ervaring verwachten die de unieke combinatie van muziek en visuals van de oorspronkelijke band eert.

Brit Floyd werd in 2011 opgericht. Inmiddels zijn er meer dan 1000 shows gespeeld en heeft de band meerdere malen de wereld rondgereisd. De act wordt beschouwd als 's werelds grootste rocktribute.

Pink Floyd is een Engelse rockband die wordt gezien als een pionier in de wereld van progressieve en psychedelische rock. De band staat bekend om hun uitgebreide composities, sonische experimenten en filosofische teksten. Wereldwijd heeft Pink Floyd meer dan 250 miljoen platen verkocht.

Dit staconcert is een samenwerking tussen Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede en Metropool.

wo 23 okt 2024
Brit Floyd
Onderdeel van de P·U·L·S·E World Tour 2024

€58,50(vvk)

Avondkassa € 61,50
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!