Menu
vr 15 feb 2019
Broederliefde
'We moeten door 2' clubtour

Broederliefde heeft zich de laatste jaren ontzettend sterk doorontwikkeld naar een van dé sterkste hiphopnamen in Nederland en daarbuiten. Met een waanzinnig grote en brede fanbase toveren ze al 2,5 jaar elk podium om tot een groot, maar toch intiem supergezellig, energiek en positief Broederliefde-feest. Nadat hun eerste succesalbum (Hard Work Pays Off 2) alle prijzen won (MTV Award, 3FM, Edison, etc.), het dertien jaar oude record van Frans Bauer versloeg door veertien weken op één te staan in de album top 100, de meest gestreamde plaat van 2016 was en ze hun eerste clubtour uitverkochten, is de hechte vriendengroep uit Spangen Rotterdam vooral zichzelf gebleven en verder gegroeid op muzikaal, live en persoonlijk vlak.

Er volgen meer succesalbums, hits en optredens. Broederliefde weet jong en oud mee te krijgen met hun energieke en positieve live shows vol hits. Kom het feest vanavond meevieren in Enschede!

Leeftijdsgrens?

Zeker. Ben je 14 jaar of ouder dan mag je zonder begeleiding van een volwassene naar binnen. Ben je fan van Broederliefde en nog geen 14 jaar? Dan moet er een meerderjarige mee, dus je broer, zus, vader, moeder, opa of oma of een andere vriend of familielid. Uiteraard geldt ook bij Metropool niet drinken onder de 18 en wordt er niet gerookt onder de 18. Hier wordt actief op gecontroleerd en houd je je niet aan onze huisregels dan sturen we je het pand uit. Bij twijfel hebben wij ook altijd gewoon gelijk.

 

vr 15 feb 2019
Broederliefde
'We moeten door 2' clubtour

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!