Menu
Candy Dulfer
za 04 sep 2021
Uitverkocht
Candy Dulfer

Let op! Door het niet versoepelen van de coronamaatregelen is dit concert is van staand naar seated gegaan. De 1,5 maatregel handhaven we niet. Je krijgt toegang tot het evenement met een geldig ticket én als je kan aantonen dat je geen corona hebt. Alleen door aan deze door de overheid gestelde voorwaarden te voldoen kunnen we binnen de 1,5 meter maatregel loslaten.

Zorg dus dat je de CoronaCheck app op je telefoon hebt geïnstalleerd met je geldige vaccinatie-, test- of herstelbewijs. Kom je er niet uit? Via de link worden ook veel vragen beantwoord en vind je het telefoonnummer van de helpdesk.

Ben je twee weken geleden nog niet volledig gevaccineerd of recentelijk hersteld en kan je daarom geen QR code genereren? Plan dan een test in bij testenvoortoegang.nl, daarmee kan je dan alsnog een QR-code genereren.

Besluit je door deze noodgedwongen aanpassingen om dit concert niet bij te wonen? Check dan je mailbox, bezoekers met een ticket hebben een mail ontvangen met daarin ook een formulier om tickets inclusief servicekosten te retourneren.

Juist wel zin in een concert? Haal snel je kaarten want door deze mutatie zijn er nog slechts een aantal tickets voor dit concert beschikbaar!Candy Dulfer is over de hele wereld bekend - dankzij haar platinum debuutalbum Saxuality (goed voor een Grammy-nominatie), meer dan 2,5 miljoen verkochte albums wereldwijd, sensationele optredens met de grootste sterren uit de pop- en jazzwereld, diverse nummer 1 hits in de USA en Europa, en haar legendarische liveshows.

Candy’s succes begon met de geruchtmakende samenwerkingen met Dave Stewart (de wereldwijde nummer 1 hit ‘Lily was here’) en natuurlijk Prince - waaronder zijn ‘Partyman’ video, de baanbrekende Musicology Tour en hun optreden bij de Grammy Awards met Beyoncé. Candy werkte verder samen - zowel in de studio als op het podium - met muzieklegendes als Van Morrison, Pink Floyd, Maceo Parker, Aretha Franklin, Angie Stone, Sheila E., Lionel Richie, Chaka Khan, Mavis Staples, Joss Stone, Living Colour en vele anderen.Als onderdeel van haar wereldtournee keert saxofoniste CANDY DULFER dit jaar terug naar Nederland voor een aantal exclusieve clubshows en festivals. Ze treedt op met een vernieuwde band en brengt - naast gerevampte versies van Candy-klassiekers - een aantal splinternieuwe nummers van haar komende album, dat naar verwachting in het najaar van 2020 verschijnt.

Haar liveoptredens zijn funky, spectaculair en ze brengt altijd de allerbeste muzikanten mee. In 2020 treedt ze over de hele wereld op in clubs en op festivals met een vernieuwde band met daarin onder andere Ulco Bed (gitaar), met wie ze al jarenlang nauw samenwerkt, en fan-favoriet Roger Happel (toetsen & zang) die na jaren weer terugkeert in Candy’s band. Daarnaast zet ze de spotlight op aanstormend talent waaronder de 20-jarige drumsensatie Kick Woudstra.

za 04 sep 2021
Uitverkocht
Candy Dulfer

Gerelateerde events