Menu
Jazzrock Cafe: Ramirez
zo 01 sep 2024
Jazzrock Cafe: Ramirez
Toppercussionist Martin Verdonk gaat op pad samen met een line-up van Europa’s beste muzikanten


Na zijn veelgeprezen albums Tribal Fusion en Old School New Sound gaat toppercussionist Martin Verdonk eindelijk weer op pad met nieuw materiaal. Samen met een line-up van Europa’s beste muzikanten, geeft hij op zondag 1 september een show in Hengelo. Verwacht latin-fusion at his finest!

Martin Verdonk (percussie)
Martin Verdonk is een internationaal bekroonde percussionist. Hij speelde met onder meer Chaka Khan, George Duke, Incognito, Prince, Richard Bona en Steve Winwood. Tevens is hij de bandleider van Ramirez.

Erik Smith (drums)
Erik wordt gezien als een van Europa's meest gerespecteerde en veelzijdige drummers. Hij speelde met onder meer Al Jarreau, Donna Summer, Frank Gambale en Randy Crawford.

Lorenzo Feliciati (bas)
Lorenzo Feliciati is een zeer gerespecteerde bassist, producer en arrangeur. Hij werkte met onder meer Bob Mintzer, Chad Wackerman, Cuong Vu, Gergo Borlai en Pat Mastelotto.

Matthijs Geerts (keyboards)
Matthijs Geerts is een pianist en toetsenist uit Nederland. Zijn unieke en stilistische manier van spelen maakt hem tot een veelgevraagd sessiemuzikant. Hij speelt met onder meer Dawn Patrol, Greyheads, Marutyri en Philip Lassiter. In 2021 bracht hij zijn debuutalbum uit en behaalde hij ruim 2 miljoen streams.

Sebastiaan Visser (gitaar)
Sebastiaan is ‘the new kid on the block’. Hij studeerde in Zwolle en speelt in het project van bassiste Deborah Slijkhuis en in de band van zangeres Jarlentji. Gitaristen die Sebastiaan hebben geïnspireerd zijn onder meer Allan Holdsworth, John Mclaughlin, en Kurt Rosenwinkel.

Peter Lieberom (sax)
Peter behoort tot een van de beste saxofonisten van Europa. Hij trad op met onder meer Candy Dulfer, Diane Reeves, Kane, Mike Manieri en Trijntje Oosterhuis.

zo 01 sep 2024
Jazzrock Cafe: Ramirez
Toppercussionist Martin Verdonk gaat op pad samen met een line-up van Europa’s beste muzikanten

€12,00(vvk)

Avondkassa € 15,00
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events