Menu
Candy Dulfer
zo 19 nov 2023
Candy Dulfer
A Night in Candy’s World. Funk, Horns & Vocals.

Tijdens A Night in Candy’s World verklaart ‘s werelds meest prominente saxofoondiva haar liefde voor funk, soul en r&B hartstochtelijker dan ooit tevoren. Candy Dulfer geeft drie speciale concerten in Nederland genaamd A Night in Candy’s World!

Eén van de special guests, Mr.Talkbox, moest helaas plotseling afzeggen, maar niet getreurd want SHELBY J, zangeres van Prince en D’Angelo komt in zijn plaats de boel opfunken! Met haar fantastische stage presence, een gedeelde Prince historie en een stem die hele flatgebouwen doet trillen is zij de gedroomde special guest voor deze shows.

De FUNK staat hoog in haar vaandel, en het was al jaren een wens voor de twee rasartiesten Candy en Shelby om samen te werken. Een avond vol Funk, Passie, Soul en a touch of Prince, plus special guest Philip Lassiter.


Phillip Lassiter
Deze trompettist, toetsenist, zanger & arrangeur die - net als Candy - vele jaren met Prince speelde, onder andere als arrangeur van zijn legendarische New Power Generation blazerssectie won maar liefst elf Grammy Awards voor zijn werk met andere grote namen als Ariana Grande, Timbaland, The Isley Brothers, Roberta Flack, Kelly Rowland, Mono Neon en vele anderen.
Inmiddels is hij met zijn energieke liveshows een graag geziene gast op wereldberoemde festivals over de hele wereld. Met zijn band zette hij deze zomer de grootste zaal van het North Sea Jazz Festival nog op z’n kop.


SHELBY J. 
Geweldige zangeres die gewerkt heeft met o.a. Prince, D’Angelo, Roy Hargrove, Mary J. Blige, Carlos Santana, Anthony Hamilton. Powerhouse vocaliste met fantastische stage presence. Funk, gospel, soul en Prince repertoire.

zo 19 nov 2023
Candy Dulfer
A Night in Candy’s World. Funk, Horns & Vocals.

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!