Menu
Candy Dulfer
zo 19 nov 2023
Net bevestigd
Candy Dulfer
A Night In Candy's World featuring Mr. Talkbox & Phillip Lassiter.

Tijdens A Night in Candy’s World verklaart ‘s werelds meest prominente saxofoondiva haar liefde voor funk, soul en r&B hartstochtelijker dan ooit tevoren. Dat doet de wereldberoemde saxofoniste samen met haar megastrakke band maar speciaal voor deze concertreeks vliegt ze ook twee van haar meest gerespecteerde Amerikaanse collega’s in: vocoder- virtuoos Mr. Talkbox en trompettist, toetsenist, zanger & arrangeur Phillip Lassiter!

Dit trio heeft gezamenlijk een enorme prijzenkast en een schoorsteenmantel vol Grammy’s, Edisons en andere prestigieuze prijzen, hun samenwerkingen op podia en studio’s over de hele wereld met de allergrootsten der aarde zijn haast eindeloos. Op 19 november bundelen deze funk giganten hun krachten voor een avond vol spetterende funk, r&b en soul in Enschede!


Phillip Lassiter
Deze trompettist, toetsenist, zanger & arrangeur die - net als Candy - vele jaren met Prince speelde, onder andere als arrangeur van zijn legendarische New Power Generation blazerssectie won maar liefst elf Grammy Awards voor zijn werk met andere grote namen als Ariana Grande, Timbaland, The Isley Brothers, Roberta Flack, Kelly Rowland, Mono Neon en vele anderen.
Inmiddels is hij met zijn energieke liveshows een graag geziene gast op wereldberoemde festivals over de hele wereld. Met zijn band zette hij deze zomer de grootste zaal van het North Sea Jazz Festival nog op z’n kop.


Mr. Talkbox
Een waar fenomeen: 4-voudig Grammy-winnaar en de ongekroonde opvolger van Roger Troutman van Zapp. Zijn waanzinnige vocoder sound is te horen op maar liefst vijf nummer-1 hits in de USA en daarbuiten, waaronder de grootste funkhit van dit decennium: “24K Magic” van Bruno Mars.
Hij toerde met alle groten der aarde, waaronder Rihanna, Kendrick Lamar, N’Sync en Kanye West en zal een speciaal voorprogramma verzorgen met zijn eigen spectaculaire band, en daarna Candy bijstaan in een spetterende funk finale!

zo 19 nov 2023
Net bevestigd
Candy Dulfer
A Night In Candy's World featuring Mr. Talkbox & Phillip Lassiter.

€35,50(vvk)

Avondkassa € 38,50
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!