Menu
Whisky & Music Festival
vr 27 sep 2024
Net bevestigd
Whisky & Music Festival
Voor de liefhebbers van goede whisky en muziek

Whisky & Music Festival, hét festival voor de liefhebbers van goede whisky en muziek, keert op vrijdag 27 september terug naar Hengelo.

Whisky
Van de grote merken tot de kleinste distilleerderijen: de standhouders van vandaag hebben het allemaal in het assortiment. Alle stands bieden minimaal 1 whisky aan die is inbegrepen bij de entreeprijs. Sommige stands hebben ook zeer exclusieve whisky’s in het assortiment. Ook deze zijn te proeven. Wel kan het zijn dat je voor deze lekkernijen iets moet bijbetalen. Bijbetalen geldt ook voor de overige drankjes die je tijdens de concerten of gedurende de afterparty in het Muziekcafé aan de bar bestelt.

De heren en dames die je proefglas volschenken kunnen er ook nog in geuren en kleuren over vertellen. En wil je je kennis over je favoriete drank nog verder bijspijkeren? Dan neem je deel aan een van beide masterclasses van 40 minuten, die we ook dit jaar voor een kleine meerprijs aanbieden. (Masterclass tickets worden als upsell mogelijkheid aangeboden, zodra je een regulier ticket hebt geselecteerd). De masterclasses worden dit jaar wederom verzorgd door Henri Goossen - the whisky teacher.

And music
Vanzelfsprekend kun je dit jaar ook weer genieten van muziek. De line-up bestaat uit Jick Munro & The Amazing Laserbeams en The Royal Hillbilly Club.

DJ Minx zal weer van de partij zijn met koffers vol vinyl. Sinds de eerste editie draait dit stijlicoon de beste platen en singles die uitstekend samengaan bij een goed glas. Van soul tot pop en van chanson tot blues, DJ Minx heeft het en draait het!

Jick Munro & The Amazing Laserbeams
Jick Munro & The Amazing Laserbeams heeft een unique cross-over stijl met elementen van bluegrass, country, folk, blues, rock, soul en Americana. Deze band uit het zuiden van het land is het meest bekend van hun energieke uptempo songs en hun pure vreugde op het podium. Tegelijkertijd weten zij het publiek te boeien met melodieuze songs en ballads gekenmerkt door vocale harmonieën.

The Royal Hillbilly Club
The Royal Hillbilly Club zorgt tijdens Whisky & Music Festival voor een bruisende cocktail van dampende bluegrass, Ierse pub folk en hits op z’n Hillbillies. Daar word je dorstig van! The Royal Hillbilly Club barbecuet hun repertoire als het ware boven een enorme grill en garneren het geheel met een flinke scheut zelfgestookte moonshine en explosieve energie.

vr 27 sep 2024
Net bevestigd
Whisky & Music Festival
Voor de liefhebbers van goede whisky en muziek

€35,00(vvk)

Avondkassa € 37,50
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events