Menu
Candy Dulfer
do 16 feb 2023
Candy Dulfer
Gloednieuwe show van Nederlands grootste funkdiva aller tijden.

Candy Dulfer heeft haar plaats in de muziekgeschiedenis ruimschoots verdiend - met haar Grammy-genomineerde debuutalbum Saxuality, haar albums die meer dan 2,5 miljoen keer over de toonbank gingen wereldwijd, live- en studio-optredens met de grootste namen in de muziek (waaronder Prince, Van Morrison, Maceo Parker, Aretha Franklin, Blondie en Pink Floyd), verschillende nummer 1-hits in Europa, Japan en de VS, haar wereldwijde concerttours en legendarische liveshows.

Met een nieuw album dat begin 2022 is uitgekomen, met de toepasselijke titel WE NEVER STOP, kan ze niet wachten om haar trouwe fans kennis te laten maken met de gloednieuwe nummers die ze eerder dit jaar uitbracht. Candy's grootste liefde blijft namelijk optreden met haar band Funky Stuff met onder andere het 22-jarige drumtalent Kick Woudstra, de internationaal bekende soulzanger Ivan Peroti, nieuw talent Camilo Rodriquez, vertrouwde bassist Xander Buvelot en Candy's vaste producer/gitarist Ulco Bed in de gelederen. Deze tour markeert ook de terugkeer van publiekslieveling Roger Happel, de zanger en toetsenist die meespeelde op Candy's Live in Amsterdam album en jarenlang met haar toerde.

Op 16 februari in Hengelo veel nieuw materiaal maar ook favorieten van voorgaande albums uit de rijke carrière van Candy Dulfer. Ze speelt ze deze avond luid en funky met een band met leden die die bol staan van energie, vreugde, ervaring en talent.do 16 feb 2023
Candy Dulfer
Gloednieuwe show van Nederlands grootste funkdiva aller tijden.

Gerelateerde events