Menu
Chef'Special (Metropool Open Air)
do 19 aug 2021
Gecanceld
Chef'Special (Metropool Open Air)
Metropool Open Air

Door de nieuwe maatregelen die op 13 augustus tijdens de persconferentie bekend zijn gemaakt is het helaas niet mogelijk om dit concert onder normale omstandigheden plaats te laten vinden. Een concert van Chef’Special leent zich bij uitstek om te dansen en door de recente beslissingen is dit tot onze grote spijt en die van de band niet mogelijk. Het concert wordt dan ook afgelast.

Heb je kaarten voor de show dan ontvang je van ons nog een mail. Je hoeft verder geen actie te ondernemen, het geld van je tickets inclusief servicekosten ontvang je automatisch retour op het bij ons bekende rekeningnummer.

De vijfkoppige succesformatie komt naar Hertme! Chef’Special is inmiddels een vaste waarde in het vaderlandse club- en festivalcircuit dat massaal plat gaan voor hun energieke mix van rock, hiphop en reggae. Chef’Special rijgt hits aan elkaar, heeft meerdere 3FM Awards in de kast staan en kan gerust bestempeld worden als één van de meest succesvolle acts van de afgelopen jaren. Ook in het buitenland valt de band in de smaak. Arena’s in de V.S. gingen ook voor de bijl toen de Cheffies het voorprogramma van de arenatour van Twenty One Pilots verzorgden.

Chef’Special serveert vandaag in Hertme vertrouwde delicatessen en nieuwe lekkernijen die er uiteraard ingaan als de spreekwoordelijke koek!do 19 aug 2021
Gecanceld
Chef'Special (Metropool Open Air)
Metropool Open Air

Gerelateerde events