Menu
Claude
vr 22 nov 2024
Claude
De jonge, energieke artiest presenteert zijn debuutalbum Parler Français

Na een uitverkochte clubtour en een rol als Ambassadeur van de Vrijheid, is het tijd voor nieuwe muziek van Claude. Dit najaar verschijnt zijn debuutalbum Parler Français, inclusief een bijbehorende tour. Op vrijdag 22 november staat de uit Congo afkomstige Nederlandse zanger op het podium in Enschede.

De jonge en energieke Claude brak door in 2022 met zijn pakkende debuutsingle Ladada (Mon Dernier Mot). De single behaalde met 51 miljoen streams de Platina Status en was in 2023 een van de meest gestreamde songs op Spotify. Dit grote succes zorgde ervoor dat Claude werd genomineerd voor een Top 40 Award en voor een Edison. Hij won de 3FM Award voor 'Beste Nieuwkomer' en werd 3FM Talent.

Het succes van de artiest beweegt zich ook naar internationale niveaus, want de Engels-Franse versie van Ladada steeg in de hitlijsten in meer dan vijftien landen. Hierop volgde zijn Platina song Layla, die ook internationaal werd uitgebracht. De droomsamenwerking Vas-Y (Ga Maar) met zijn grote helden Suzan en Freek stond wederom hoog in de hitlijsten. Dit prachtige lied zong Claude ook viermaal in een uitverkochte Ziggo Dome tijdens de concerten van het duo.

Deze zomer staat de zanger met voltallige band op meerdere grote festivals en op dit moment is hij veel in de studio te vinden om de laatste puntjes op de i te zetten van zijn eerste album. Op 22 november kunnen we het resultaat horen.

vr 22 nov 2024
Claude
De jonge, energieke artiest presenteert zijn debuutalbum Parler Français

€27,50(vvk)

Avondkassa € 30,50
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events