Menu
Daniel Norgren
za 28 sep 2024
Daniel Norgren
Een combinatie van blues, folk, country en experimentele elementen


De Zweedse singer-songwriter Daniel Norgren gaat op tour. Samen met zijn band zet hij intieme optredens neer die worden gekenmerkt door een combinatie van blues, folk, country en experimentele elementen.

De muziek van Daniel Norgren weerspiegelt zijn omgeving en zijn vermogen om emotionele momenten vast leggen. Door zijn gevoel te volgen blijft hij een toegewijd publiek opbouwen dat resoneert met zijn eerlijke en introspectieve benadering van songwriting en optreden.

Sinds zijn debuut in 2006 heeft Daniel Norgren een reeks eclectische albums en EP's uitgebracht op zijn eigen label Superpuma Records. Zijn kenmerkende sound evolueerde van rauwe blues naar meer experimentele en ambient geluiden, met hoogtepunten als ‘Kerosene Dreams’ (2006), ‘Buck’ (2013) en zijn meest recente single ‘The Road’ (2023). Hij leverde een muzikale bijdrage aan de film "The Eight Mountains" uit 2022, waarmee hij twee prestigieuze awards won. De Crystal Pine Award voor ‘Best Use of Music’ bij de International Sound & Film Music Awards en winnaar van ‘Best picture’, ‘Best adapted screenplay’ en ‘Best cinematography’ bij de 68e David di Donatello Awards. 

2024 is het jaar waarin Daniel met zijn band in de schuur aan nieuwe nummers werkt, repeteert, opneemt en toert. Op 28 september is Daniel Norgren te zien in Hengelo! 

za 28 sep 2024
Daniel Norgren
Een combinatie van blues, folk, country en experimentele elementen

€30,50(vvk)

Avondkassa € 33,50
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events