Menu
Danny Vera
za 23 okt 2021
Uitverkocht
Danny Vera
Immer onberispelijk geklede en gekapte Americana zanger die je o.a. kent van superhit Rollercoaster

Let op! Dit is een regulier staand concert dus zonder 1.5 meter maatregel. Je kan dit evenement alleen bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatie- of herstelbewijs รณf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl

Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen.

We kunnen 2019 bestempelen als hรฉt jaar van Danny Vera. Danny speelt natuurlijk al veel langer voor volle zalen door het hele land maar door zijn hit Rollercoaster kan niemand meer om de immer onberispelijk geklede en gekapte zanger heen. We kunnen rustig stellen dat hij met dit nummer roots en americana introduceert bij een breed Nederlands publiek. Een ambassadeur voor het genre dus. Het prachtige nummer dat hij schreef in samenwerking met Mercy John is in 2019 dan ook de hoogste nieuwe binnenkomer in de Top 2000. Daarnaast is hij ook nog eens twee keer in de week te zien en te horen bij Veronica Inside. Voor iedereen die dit jaar onder een steen heeft gelegen hieronder nog even die plaat.Danny Vera heeft vanzelfsprekend nog veel meer mooie songs in zijn repertoire en vergeet ook niet die andere troefkaart: zijn door de wol geverfde band! Met een uitverkochte AFAS Live, een reeks mooie festivals en nieuw muziek nog voor de boeg kondigt Danny Vera een nieuwe clubtour aan.
Samen met zijn band, blazers en natuurlijk zijn vertrouwde Gretsch Tennessan '67 komt hij op 23 oktober naar Enschede. Reken bij een live optreden van Danny Vera op een avond vol Americana in de stijl van grote voorbeelden als Johnny Cash, Roy Orbison en Elvis Presley die live de pan uit rocken. Een onvergetelijke avond rock-โ€™n-roll zoals het ooit bedoeld is.Dit concert is een samenwerking tussen Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede en Metropool.

za 23 okt 2021
Uitverkocht
Danny Vera
Immer onberispelijk geklede en gekapte Americana zanger die je o.a. kent van superhit Rollercoaster

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!