Menu
vr 29 nov 2019
Uitverkocht
Davina Michelle
Skyward Clubtour
Support: Alissa May

Awards voor ‘Meest succesvolle zangeres ooit in de Top 40,’ ‘Hoogste nieuwe binnenkomer in de Top 2000,’ ‘Talent van het Jaar,’ ‘Hit van het Jaar,’ en ‘Muziekmoment van het Jaar’ met als bekroning een Edison Award voor ‘Beste Nieuwkomer.’
2018 is onmiskenbaar het jaar van Davina Michelle. Je zou door het monstersucces van Duurt Te Lang bijna vergeten dat ze in 2016, na haar deelname aan Idols en de start van haar samenwerking met ‘Sub Base Music Group’ al internationaal gelauwerd wordt door niemand minder dan P!ink die op haar uitvoering van What About Us reageert met “’Now I know how it’s supposed to sound, this is better than I will ever sound.”

Er volgt een korte tour door Amerika en dus de deelname aan ‘Beste Zangers’ die haar in Nederland vol in de schijnwerpers plaatst en als kers op de tart verzorgt ze het voorprogramma van P!nk op het Malieveld in Den Haag. Davina Michelle en haar team richten zich in 2019 op het uitbrengen van eigen muziek, met als eerste wapenfeit de uitstekende single ‘Skyward’.

Op 29 november is ze te zien in Hengelo. De hits die ze al heeft ontbreken niet maar reken er maar op dat er nog een aantal dikke singles bijkomen voor november!Support: Alissa May
Alissa May is een powerchick die met haar attitude rauwe pop brengt. De Eindhovense zangeres tourt mee in het voorprogramma van Davina Michelle gedurende haar ‘Skyward’ clubtour. Ze lanceert haar eerste single eind dit jaar en zal deze ook spelen in de zalen door het hele land. Alissa May hoopt in 2020 het land te veroveren met eigen werk.

vr 29 nov 2019
Uitverkocht
Davina Michelle
Skyward Clubtour
Support: Alissa May

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!