Menu
De Toegift
za 25 nov 2023

De Toegift

Nederlandstalige indie met invloeden uit jazz

za 25 nov 2023
De Toegift
Nederlandstalige indie met invloeden uit jazz

De Zeeuwse band De Toegift lijkt met haar debuutalbum misschien wel het medicijn in handen te hebben tegen The Dutch Disease, die in sommige gevallen hardnekkiger lijkt dan een wereldwijde pandemie. Het idee achter hun fraaie debuut is dan ook dat ze zichzelf voorstellen als de band waar je nietsvermoedend tegen aanloopt in een willekeurige kroeg. Wel een band die zo goed is dat alle geroezemoes verstomd en met het materiaal dat op hun album staat lukt dat moeiteloos.

De Toegift combineert de werelden van eigentaalse poëzie en hedendaagse indie muziek tot datgene wat ze het liefst zelf maken: Nederlandstalige indie met invloeden uit jazz. Altijd op zoek naar experiment, authenticiteit en het perfecte lied, speelt de Zeeuwse band met thema’s over tijd en nostalgie.
Ze staan inmiddels bekend als ‘de band die alle rumoerige zalen en café’s stil kreeg tijdens de Popronde’ en ook op Noorderslag wisten ze die reputatie waar te maken; in de top 25 van 3voor12 eindigde De Toegift op nummer één. OOR en Parool noemden hun show als hoogtepunt. Wij ook en jij laat dit concert ook zeker hoog in je eindlijst eindigen. Mond dicht, stil genieten en versteld staan van De Toegift in Hengelo op 25 november. Wel hard klappen!


za 25 nov 2023
De Toegift
Nederlandstalige indie met invloeden uit jazz

€14,50(vvk)

Avondkassa € 17,00
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!