Menu
Disco Inferno met Discophonic Orchestra
za 23 nov 2024
Disco Inferno met Discophonic Orchestra
Celebration Edition

Celebration Edition
Op zaterdag 23 november 2024 keert Discophonic Orchestra terug naar het podium van Metropool Enschede voor een feestelijke editie! Het markeert een bijzondere gelegenheid, want 50 jaar geleden, in 1974, werd de eerste discohit uitgebracht en bovendien viert Discophonic Orchestra dit jaar zijn tiende verjaardag.

Drie keer feest dus! Zoals te verwachten zal dit op een unieke en spectaculaire manier gevierd worden tijdens deze bijzondere Celebration Edition. Metropool Enschede zal getransformeerd worden tot Club 54, als eerbetoon aan de plek waar het allemaal begon in New York vijftig jaar geleden. Gedurende dit vijf uur durende muzikale festijn zal Discophonic Orchestra, vergezeld door hun fantastische en kleurrijke vocalisten, het podium betreden. Ook een geweldige DJ, MC, een ruime dansvloer, lichteffecten en natuurlijk de immense discobal zullen niet ontbreken!

Uniek disco orkest
Het live-optreden van Discophonic Orchestra omvat een line-up van 7 vocalisten en een compleet 30-koppig orkest met strijkers en blazers die het perfecte tintje geven aan de discosound zoals wij de songs allemaal herinneren. De warm-up en afterparty maken de avond compleet.

50 Years of Disco
Voor deze Celebration Editie heeft Discophonic Orchestra besloten om op chic te gaan, precies zoals men dat in de gloriedagen van de disco deed. Met een nog groter pallet aan prachtige songs zullen ze je helemaal terugbrengen naar die schitterende en uiterst muzikale tijd. Zelfs als deze muziek het geluid van je ouders of grootouders is, blijft disco de muziekstijl die alle generaties samenbrengt. Kom samen met familie, vrienden of collegae en maak gebruik van de hiervoor bedoelde groepskaarten.

Kom samen met Discophonic Orchestra dit lustrum op chique wijze vieren en de meest geweldige avond creëren die we nog lang zullen herinneren. Geniet met ons mee van een avond vol glamour, glitter en onvergetelijke muziek!

za 23 nov 2024
Disco Inferno met Discophonic Orchestra
Celebration Edition

€42,50(vvk)

Avondkassa € 49,50
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events