Menu
Disco Inferno met Discophonic Orchestra
za 23 dec 2023
Disco Inferno met Discophonic Orchestra
De magie van disco live!

De magie van Disco LIVE!
Na een meteen uitverkochte eerste editie presenteert Metropool voor de tweede keer ‘Disco Inferno met Discophonic Orchestra’ voor een onvergetelijke avond vol disco en funk!

Bereid je voor op een muzikale reis terug naar de jaren '70 en '80. Met iconische hits zoals "Disco Inferno", "Le Freak", "Dancing Queen", "Staying Alive", "This Is My Life" en "Brand New Day", brengen de zeven fenomenale vocalisten en geweldige solisten van Discophonic Orchestra LIVE de gloriedagen van de disco en funk weer tot leven.

Het feest begint echter al vóór het orkest het podium betreedt, met een onweerstaanbare warm-up door onze DJ. En als het concert van Discophonic Orchestra is afgelopen, gaat het feest door! Discophonic Orchestra’s eigen DJ & MC houden de sfeer erin met een geweldige afterparty tot in de late uurtjes!

Op 23 december is het dus weer tijd om je dansschoenen uit de kast te halen en je in je beste disco-outfit te kleden. Bereid je voor op een avond vol passie, plezier en fantastische muziek.

za 23 dec 2023
Disco Inferno met Discophonic Orchestra
De magie van disco live!

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!