Menu
Dulfer! Total Response
za 03 feb 2024
Dulfer! Total Response
Een all-star bezetting met het puikje uit de Nederlandse muziekscene met de onwrikbaar uitdagende sax van Benjamin Herman in de hoofdrol.

Saxofonist Hans Dulfer heeft na een ingreep een langere revalidatie dan gedacht en zijn aanwezigheid voor een tour bleek te onzeker. Een garantie op een waanzinnige saxofoonheld bij Dulfer! Total Reponse is met Benjamin Herman echter verzekerd.

Hij is de bekendste Nederlandse saxofonist na de familie Dulfer, bekend van het dansbare New Cool Collective en zijn vele eigen bands, soundtracks en samenwerkingen, met o.a. The Kik, Jules Deelder, Remco Campert, Paul Weller, Dr. John en vele anderen. Dulfer is één van de grootste inspiratiebronnen voor Herman. Op zijn nieuwste (nog te verschijnen) album staan zelfs twee nummers die zijn opgedragen aan Dulfer. Eerdere optredens van Benjamin Herman met Total Response waren hartverwarmend explosief! Omdat Dulfer deze band als zijn beste ooit beschouwt en hij tot op het laatste moment zijn best zal doen aanwezig te zijn, spoort hij het publiek aan om beslist naar het optreden te komen.

Dulfer’s Total Response is een all-star bezetting met leden uit de meest succesvolle periodes van Dulfers carrière. Gitarist Jerôme Hol is een van de spectaculairste en meestgevraagde gitaristen van het moment, een ongelofelijke rockimprovisator in de geest van Eddie van Halen en Jimmie Hendrix. Drummer Hans Eijkenaar, die werkte met de top van de Nederlandse en internationale muziekscene, waaronder Anouk, Kane, Kayak en te horen is op tientallen top-40 hits, is een begrip onder drummers en zelden in een intieme setting te horen. Dit jaar werd hij weer verkozen tot beste Fusion/World drummer door de lezers van de Slagwerkkrant. Basgitarist Ishaq van Niel moet je een keer gezien hebben om te geloven dat zo'n manier van basspelen bestaat: fysiek, virtuoos en ongelooflijk muzikaal. Koen Schouten, die speelde bij o.a. Caro Emerald en Michelle David, geeft de beestachtig knorrende baritonsax sax een nieuwe dimensie met een solistisch geluid.

za 03 feb 2024
Dulfer! Total Response
Een all-star bezetting met het puikje uit de Nederlandse muziekscene met de onwrikbaar uitdagende sax van Benjamin Herman in de hoofdrol.

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!