Menu
Fischer-Z solo
za 02 nov 2024
Net bevestigd
Fischer-Z solo
Onderdeel van de ‘Going Deaf For A Living - Celebration Tour’

De Engelse rockband Fischer-Z zal dit jaar twee albums uitbrengen. De eerste plaat is het bandalbum Triptych. Het tweede album, getiteld Red Flag Record, is een soloalbum van John Watts met een alternatieve verzameling van nummers in een radicalere vorm. Het album wordt ondersteund door een solotour, met op zaterdag 2 november een concert in Enschede.

Beide nieuwe albums zullen gaan over onderwerpen die frontman John Watts nauw aan het hart liggen: mensen, politiek en psychologie. En dat is precies waar de band zo bekend om staat: sinds eind jaren zeventig maken ze energieke popplaten die je laten nadenken over het leven. Fischer-Z is een van de meeste toonaangevende bands uit de hoogtijdagen van de new wave en scoorde grote hits met onder meer Marliese, So Long en The Worker.

Op 2 november komt Fischer-Z naar Enschede als onderdeel van de Going Deaf For A Living-tour, met het complete Going Deaf For A Living-album én de introductie van Red Flag Record. Verwacht dus een combinatie van nostalgie en gloednieuwe muziek.

za 02 nov 2024
Net bevestigd
Fischer-Z solo
Onderdeel van de ‘Going Deaf For A Living - Celebration Tour’

€35,00(vvk)

Avondkassa € 38,00
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!