Menu
Fish
za 05 okt 2024
Uitverkocht
Fish
Fish neemt samen met een band of friends afscheid van de internationale podia.

Na vier decennia hits, herinneringen en een leven dat in het teken stond van muziek neemt Fish, een absoluut icoon in de wereld van progressieve rock, afscheid van zijn fans wereldwijd tijdens de ‘Road To The Isles’ tour. Voor deze gelegenheid stelde de zanger en songschrijver een band samen die bestaat uit muzikanten, en vooral ook vrienden, met wie hij tijdens zijn 35-jarige solo carrière het podium heeft gedeeld.

Op keyboards neemt hij Mickey Simmonds mee, de belangrijkste mede schrijver op de twee eerste solo albums van Fish en gitarist Robin Boult gaat al mee de tourbus in sinds die eerste albums en is te horen op o.a. 13th Star, Feast of Consequences en de uitstekend ontvangen laatste plaat Weltschmerz waarop ook bassist Steve Vantsis meeschrijft. Fans zullen verheugd zijn dat drummer Gavin Griffiths en achtergrondzangeres Elisabeth Troy Antwi tijdens deze laatste tour ook deel uitmaken van deze geweldige band.

Samen kunnen ze putten aan een indrukwekkende catalogus met naast solowerk ook songs uit Fish’s periode met Marillion. Fish:  ‘The setlist will be covering 12 solo albums and of course there will be material from my time with Marillion. There's a few epics from that time that I'd be remiss if I ignored and to be honest, I'm actually looking forward to revisiting a couple of those tracks.’

Dat deze geweldige muzikant de podia vaarwel zegt is jammer maar fans zich in ieder geval verheugen op een prachtig afscheid op 5 oktober in Muziekcentrum Enschede!

Dit staconcert is een samenwerking tussen Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede en Metropool. 


za 05 okt 2024
Uitverkocht
Fish
Fish neemt samen met een band of friends afscheid van de internationale podia.

€42,00(vvk)

Avondkassa € 45,00
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events