Menu
Flaire
do 24 okt 2024
Net bevestigd
Flaire
Lekkere synths, strakke producties en kwetsbare Nederlandstalige teksten

Na een uitverkochte voorjaarstour, een show op Eurosonic Noorderslag 2024 en lovende reacties op hun nieuwe EP Sociale Zaken, komt de Haagse pop-act Flaire op donderdag 24 oktober naar Enschede.

De dansbare tunes van Flaire zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Na een succesvolle uitverkochte voorjaarstour zetten de Haagse MaxLorenzo, Holty en Yves Springer hun momentum onverstoord door. Met werk vol invloeden van pop en elektronische muziek neemt het drietal het publiek mee op een onweerstaanbare trip vol lekkere synths, strakke producties en kwetsbare Nederlandstalige teksten.

Het begon voor Flaire allemaal met één Instagram-DM, waarin producer Yves Springer zijn muziek naar MaxLorenzo en Holty stuurde. De laatste twee maakten al langer muziek en waren onder de indruk van Yves’ productie. Flaire was geboren. En die naam Flaire? Ja, want het trio heeft ‘flaire’, elegantie, naar eigen zeggen.

2024 belooft het jaar te worden van Flaire. Zet dus maar alvast een groot rood kruis in je agenda op 24 oktober, want de Haagse boyband zal die dag Enschede op zijn kop zetten.

do 24 okt 2024
Net bevestigd
Flaire
Lekkere synths, strakke producties en kwetsbare Nederlandstalige teksten

€17,00(vvk)

Avondkassa € 20,00
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events