Menu
Future Palace
za 07 okt 2023
Future Palace
Run Tour 2023
Support: Venues

In 2023 gaat Future Palace hun grootste headline tournee tot nu toe ondernemen en dat brengt de band op 7 oktober naar Enschede. De populariteit van het Berlijnse post-hardcore schiet als een komeet omhoog, helemaal na de release van hun tweede album ‘Run’. Het trio staat zelf in elk geval ook te popelen want na een vliegende start met een uitstekend ontvangen debuut en een fanschare die met de dag groeide, gooide een wereldwijde pandemie zand in de motor. Het live spelen moest dus noodzakelijkerwijs worden uitgesteld, wat de band dan weer wel in de gelegenheid bracht om snel met een opvolger te komen waardoor Future Palace momentum blijft houden.

In 2022 vestigt Future Palace zich steeds steviger tussen de zwaargewichten van de scene als Annisokay en Battle Beast waarmee de band op pad gaat en ook de grote festivals staan in de agenda van de band. Heb je zin in een energieke show en hou je van post-hardcore die verrassend buiten de gebaande paden durft te treden dan ben je op 7 oktober in Enschede op de juiste spot!Support: Venues
De modern metal van Venues loopt over van ideeën maar als die allemaal goed zijn dan is dat dus geen enkel probleem. Op hun nieuwste plaat Solace vind je 10 songs waarmee je je demonen en negatieve energie kan uitdrijven door enkel je volumeknop naar rechts te draaien. Luister hieronder naar Haunted House maar check ook zeker de rest van de plaat en bezoek na de show van deze geweldige support de merchstand van deze sympathieke Duitsers waar we nog heel veel van gaan horen.

za 07 okt 2023
Future Palace
Run Tour 2023
Support: Venues

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!