Menu
Girlschool + Alcatrazz
wo 01 sep 2021
Gecanceld
Girlschool + Alcatrazz
Support: Asomvel
Girlschool

Deze dames waren al girl power toen de Spice Girls nog met hun Barbie speelden. Ook het repertoire van deze dames, die zich inmiddels de langst bestaande all female rockband kunnen noemen, heeft aanzienlijk meer power trouwens. Ze speelden en namen op met de allergrootsten zoals je hieronder kan zien. Veertig jaar onderweg, alle meegemakt, still going strong en dat laten ze vanavond zien.

Alcatrazz

Rock royalty want de huidige line-up van Alcatrazz bevat nogal wat rockers die hun sporen ruimschoots hebben verdiend. Daarvan is frontman Graham Bonnet de meest in het oog springende. De power vocalist is naast Alcatrazz vooral bekend als zanger van Rainbow en is vocalist op de bekendste hit Since You've Been Gone.

Met Alcatrazz behaalt hij ook succes en waardering en die band, bestaat tegenwoordig uit Gary Shea op bas, Joe Stump op gitaar, Jimmy Waldo op keyboards en Mark Benquechea op drums. Deze line-up komt met een nieuw album én tourt met een setlist met alle klassiekers van Alcatrazz en songs die Bonnet zong voor onder meer Rainbow, MSG, Impelliteri en op zijn soloalbums. Wij maken alvast een buiging voor deze mannen en dat kan jij op 2 september ook doen als je erbij bent!

Asomvel

Veruit de jongste band van deze avond maar niet minder gedreven dan de veteranen van de avond. Asomvel maakt de laatste jaren indruk en gaat veel nieuwe fans krijgen. De moterd komt overduidelijk uit de Mötorhead pot maar die smaakt altijd lekker. Voorproefje van Asomvel hieronder, veel meer Asomvel deze avond op het podium!

wo 01 sep 2021
Gecanceld
Girlschool + Alcatrazz
Support: Asomvel

Gerelateerde events