Menu
Hart van Zuid Festival
za 23 sep 2023
Hart van Zuid Festival

Een dag vol muziek, theater, installaties, crossmedia, dialogen met bezoekers, exposities en creatieve workshops waarbij bezoekers desgewenst kunnen toekijken maar in veel gevallen ook actief kunnen deelnemen aan diverse programma’s en onderdelen op en rond verschillende speelplekken in een inspirerende en uitnodigende omgeving, namelijk creatieve broedplaats OOGST.

Leen een boek uit de Living Library, word geprikkeld door het werk van Willem de Haan, ga met Theater De Makkers mee op zoek naar een ‘boegbeeld van de luisteraar’, verzamel liedjes voor onderweg met niemand minder dan KINK zenderbaas Michiel en dans en zing mee met diverse live acts en dj’s. Het is slechts een klein onderdeel van een breed gecureerd programma voor jong en oud.

Een inclusief en gratis toegankelijk festival waarbij verbinding centraal staat dat er is voor iedereen die zich verbonden wil voelen ongeacht leeftijd of gender, waarbij dialoog en expressie een prominente rol spelen op een programma waar niet alleen de artiesten maar ook de bezoekers onderdeel van mogen en kunnen zijn.

Het volledige programma is te vinden op hartvanzuidfestival.nl.

za 23 sep 2023
Hart van Zuid Festival

Gerelateerde events