Menu
HENG LOOSE met o.a. Tusky, Jimmy Diamond en Bob uit Zuid
za 18 jun 2022
HENG LOOSE met o.a. Tusky, Jimmy Diamond en Bob uit Zuid
California Street Style Festival

Heng Loose brengt de Southern California lifestyle naar het Industrieplein in Hengelo en dat houdt in het kort in dat je op 18 juni kan genieten van de nodige live muziek (Bob uit Zuid! Tusky! Jimmy Diamond! en meer!), een skateboardwedstrijd, je deel kan nemen aan diverse clinics en workshops (skateboarden, rollerskating, slacklinen, breakdance) en natuurlijk kan je wat lekkers eten en drinken tijdens Heng Loose, waar de sfeer ongedwongen en uiterst relaxed zal zijn.

Klik op de afbeelding hieronder om de timetable te bekijken:Natuurlijk is de link met skateboarden snel gelegd, we hebben tenslotte een schitterende skateboardbaan op onze stoep die frequent wordt bezocht door skateboarders, BMX'ers, rollerskaters en andere waaghalzen op wieltjes. Californië is de bakermat van deze en vele andere (sub)culturen en tijdens Heng Loose wil de organisatie van het festival je graag in aanraking doen komen met de lifestyle die mensen wereldwijd, soms onbewust, zo veel heeft gebracht. Het mooiste voorbeeld hiervan is natuurlijk de locatie van het festival zelf dat zich zal afspelen op en rondom het Skatepark voor onze deur en naast het station dat door veel oude en nieuwe sportievelingen wordt bezocht. Naast muziek en sport is er tijdens Heng Loose een art market (denk aan zeefdrukken, prints en kleding met een link naar So Cal) en kan je je vergapen aan een keur aan custom cars en motoren.

Kom dus ook gezellig langs op deze mini-Venice Beach enclave op het Industrieplein en maak er samen met al je oude én nieuwe vrienden een memorabele dag van!

Bands die optreden tijdens HENG LOOSE zijn Bob Uit Zuid, Magnetic Spaceman, Tusky, Jimmy Diamond en Get Jealous.

Magnetric Spacemen Rob Uit Zuid Jimmy Diamond  Tusky  Get Jealous

za 18 jun 2022
HENG LOOSE met o.a. Tusky, Jimmy Diamond en Bob uit Zuid
California Street Style Festival

Gerelateerde events