Menu
Hengelo 60's Sundays
zo 10 dec 2023
Uitverkocht
Hengelo 60's Sundays
Pixels + Way Back


Onder de noemer Hengelo 60’s Sundays gaat de organisatie van Hengelo 60’s Revival door met het programmeren van live muziek van bands waarvan de muzikanten niet zelden al tijdens de roemruchte jaren 60 de Hengelose podia onveilig maakten.

Op 10 december zijn Pixels en Way Back te zien in ons Muziekcafé in Hengelo waar bezoekers gegarandeerd zijn van een zitplaats bij aanschaf van een ticket in de voorverkoop.

Een matinee vol sfeer, vertrouwde gezelligheid, vrienden van vroeger en fijne muziek dus tijdens de Hengelo 60’s Sundays!

Pixels
Pixels is een Oldenzaalse band met een bassist uit Hengelo. Ze traden een paar jaar gelden al eens op tijdens de grote versie van Hengelo 60’s Revival en maakten toen grote indruk met nummers van The Doors. In de huidige bezetting zijn ze al 10 jaar bij elkaar en voor die tijd hebben ze allemaal hun muzikale sporen verdiend in diverse andere bands.

De band bestaat uit:
Marcel Postma: Zang / Basgitaar
Detlev Krause- Sologitaar / Zang
Wilco Brands - Toetsen / Akoestische gitaar, Elektrische gitaar, basgitaar
François Westenberg - Drums / Zang
Leanne van Gelder:Zang / Toetsen

Way Back
Way Back is een echte Goud van Oud band. Alle bandleden hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan in o.a. de bands Geronimo, Merano’s, Feeling, Weekend, Creams en Musicstars een band uit Noord Holland. Het repertoire bestaat uit ‘Goud van Oud’, hits van toen, met veel samenzang. Nummers uit de jaren 60, 70 en 80e jaren in de breedste zin van het woord, maar op Hengelo 60’s Sunday zijn uiteraard alleen de nummers uit de zestiger jaren aan de orde.

De band bestaat momenteel uit:
Jos Klein Nagelvoort - drums en zang
Bram Mulder - gitaar en zang
Jan Ravenshorst - Solo gitaar en zang
Onno de Vries - bas en zang

zo 10 dec 2023
Uitverkocht
Hengelo 60's Sundays
Pixels + Way Back

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!