Menu
Hengelo 60's Sundays
zo 22 okt 2023
Hengelo 60's Sundays
Een matinee vol sfeer, vertrouwde gezelligheid, vrienden van vroeger en fijne muziek

14:00 uur Muziekcafé open
14:30 uur Wildwood Rockers 
16:00 uur Handjive 

Onder de noemer Hengelo 60’s Sundays gaat de organisatie van Hengelo 60’s Revival door met het programmeren van live muziek van bands waarvan de muzikanten niet zelden al tijdens de roemruchte jaren 60 de Hengelose podia onveilig maakten.

Op 22 oktober zijn The Wildwood Rockers en Handjive te zien in ons Muziekcafé in Hengelo waar bezoekers gegarandeerd zijn van een zitplaats bij aanschaf van een ticket in de voorverkoop. Een matinee vol sfeer, vertrouwde gezelligheid, vrienden van vroeger en fijne muziek dus tijdens de Hengelo 60’s Sundays!

Wildwood Rockers
Energieke rockabilly en roots muziek band uit de "wildwoods" van oost Nederland. De bandleden hebben hun sporen ruimschoots verdiend in illustere groepen zoals de Nightrollers, The Jaguars, de Shadolds en Killer & The Cool Cats. Het repertoire bestaat uit bekende en minder bekende vette rockabilly en rock & roll, gelardeerd met rustigere nummers. Gespeeld met Gretsch gitaar en contrabas en invloeden uit verschillende muziek stromingen, heeft de band een authentiek geluid. Momenteel spelen ze onder de projectnaam “Come Back Special 2.0” vooral repertoire van Elvis Presley uit zijn begintijd. Omdat Elvis altijd achtergrondkoortjes had, krijgen de Wildwood Rockers voor dit project extra ondersteuning van 3 zangeressen.


Bezetting: Zang en slaggitaar : Maarten Hozee * Sologitaar : Hans Lammers * Contrabas : Freddy Vaanholt * Drums : Thomas Aukes

Handjive
Hans en Oscar Kerkhoven zijn al sinds halverwege de jaren 70 musicerende pubers. Met als resultaat de vorming van een eigen band, Handjive. In 1984 bestaat de band uit de beide broers, drummer Eric van der Wal en Twents popicoon Marcel ‘La Salle’ Witteveen. Inmiddels zijn er al heel wat optredens geweest. Handjive speelt uitsluitend covers, veel jaren zestig nummers van Beatles en Stones, ook onbekender werk met veel nadruk op close-harmony. 

zo 22 okt 2023
Hengelo 60's Sundays
Een matinee vol sfeer, vertrouwde gezelligheid, vrienden van vroeger en fijne muziek

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!