Menu
za 15 feb 2020
AFGELAST - Housequake
Erick E en ROOG back-to-back party house DJ-set
Support: Kim Chaos, Keizer Jelle

De show van Housequake / Erick E & Roog op 15 februari gaat helaas niet door in verband met agenda issues van de artiest.

Op dit moment is onzeker of er op korte termijn een vervangende datum komt. Het geld voor online gekochte kaarten, inclusief servicekosten, wordt daarom automatisch binnen 3 weken teruggestort op je rekening, daar hoef je niks voor te doen. Heb je kaarten aan de kassa van Metropool gekocht, of bij een outlet, dan kan je contact met ons opnemen om je geld retour te krijgen. Voor meer informatie kan je even bellen met 074-2438000 of een mail sturen naar kassa@metropool.nl.

Ook onze excuses voor het ongemak en we zien je graag terug bij een ander event in Metropool.

/////////

In 2003 staan Erick E en ROOG door een samenloop van omstandigheden tegelijk op een podium. Wat volgt is een back-to back dj set met de beste party house jams. De mannen halen het beste in elkaar naar boven en sinds die avond in 2003 gaan ze regelmatig samen op pad onder de noemer Housequake.

De chemie en het onderlinge respect voor elkaars vakmanschap is groot en daar kunnen wij in Enschede deze avond de zoete vruchten van plukken!

Erick E en ROOG

Kim Kaos

Keizer Jelle

za 15 feb 2020
AFGELAST - Housequake
Erick E en ROOG back-to-back party house DJ-set
Support: Kim Chaos, Keizer Jelle

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!