Menu
JazzRock Café: Jurgen Burdorf Band
do 03 feb 2022
JazzRock Café: Jurgen Burdorf Band

Let op! Dit is een zittend concert met 1.5 meter maatregel. Je kan dit evenement alleen bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatie- of herstelbewijs óf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl

Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen.

Band en productie zijn ijzersterk’ – Gitarist
‘Een fusion album om mee te pronken’ – Music Maker
‘Internationale allure’ – Heaven Magazine 

Bovenstaande quotes gaan over Rhombus, het inmiddels vierde album van gitarist Jurgen Burdorf. Hij studeerde jazzgitaar maar verwerkt diverse stijlen in zijn composities waarbij variatie en virtuositeit artisiteke uitgangspunten zijn. Vorm is bij Jurgen minstens zo belangrijk als melodie omdat ‘de vorm een nummer net zo onderscheidend kan maken als de melodie, misschien zelfs meer.’ Aanstekelijke grooves en ruimte voor improvisatie en avontuur maken het geheel helemaal af. Het resultaat zijn compacte instrumentale songs met een eigen gezicht.

Jurgens band bestaat uit Tico Pierhagen (Aguabajo) op toetsen, Hugo den Oudsten (Ruben Hein) op basgitaar, Willem Smid (Saskia Laroo) op drums en Gijs Anders van Straalen (Wouter Hamel) op percussie.

do 03 feb 2022
JazzRock Café: Jurgen Burdorf Band

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!