Menu
JazzRock Café: Jurgen Burdorf Band
do 03 feb 2022
JazzRock Café: Jurgen Burdorf Band

Let op! Dit is een zittend concert met 1.5 meter maatregel. Je kan dit evenement alleen bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatie- of herstelbewijs Ć³f een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl

Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen.

Band en productie zijn ijzersterkā€™ ā€“ Gitarist
ā€˜Een fusion album om mee te pronkenā€™ ā€“ Music Maker
ā€˜Internationale allureā€™ ā€“Ā HeavenĀ MagazineĀ 

Bovenstaande quotes gaan overĀ Rhombus, hetĀ inmiddels vierdeĀ album van gitarist JurgenĀ Burdorf. Hij studeerde jazzgitaar maar verwerkt diverse stijlen in zijn compositiesĀ waarbij variatie enĀ virtuositeitĀ artisitekeĀ uitgangspunten zijn. Vorm is bijĀ Jurgen minstens zo belangrijk als melodieĀ omdat ā€˜de vorm een nummer net zo onderscheidend kan maken als de melodie, misschien zelfs meer.ā€™Ā AanstekelijkeĀ groovesĀ en ruimte voor improvisatie en avontuur maken het geheel helemaal af.Ā Het resultaat zijn compacte instrumentale songs met een eigen gezicht.

Jurgens band bestaat uitĀ TicoĀ PierhagenĀ (Aguabajo) op toetsen, Hugo den Oudsten (Ruben Hein) op basgitaar, Willem Smid (SaskiaĀ Laroo) op drums en Gijs Anders vanĀ StraalenĀ (Wouter Hamel) op percussie.

do 03 feb 2022
JazzRock Café: Jurgen Burdorf Band

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!