Menu
JazzRock Café: Latinella
zo 26 jan 2025
Net bevestigd
JazzRock Café: Latinella
De nieuwe latin- en jazzband van Jeroen van Helsdingen en K-BeeLatinella, de nieuwe band van Jeroen van Helsdingen en K-Bee, komt op zondag 26 januari naar Hengelo. Jeroen van Helsdingen en K-Bee gaan way back in hun muzikale samenwerking. Het begon allemaal in 2000 toen ze in eigen beheer twee albums maakten met origineel werk. Na een aantal jaren legden ze de muzikale samenwerking tijdelijk neer vanwege een nieuw romantisch project: een liefdesbaby! De twee muzikanten zijn inmiddels getrouwd.

Gaandeweg vormde Jeroen zijn eigen instrumentale band en bracht hij nog meer muziek uit terwijl K-Bee haar weg vond als muzieklerares op een middelbare school. Later, in 2022, besloot K-Bee haar baan als muziekdocent op te zeggen en terug te keren naar haar oude passie: zingen. Deze keuze opende de deur voor een hernieuwde professionele samenwerking met haar echtgenoot, wat leidde tot het ontstaan van de latin- en jazzband Latinella.

Om hun kennis van de Latijnse muziekstijl te verdiepen, zoeken Jeroen en K-Bee de samenwerking met de getalenteerde muzikanten Martin Gort (percussie), Franc auf dem Brinke (drums) en Taco Nieuwenhuizen (bas).

Dankzij hun nieuwe band Latinella voelen de vijf muzikanten een enorme drive om te schitteren op het podium en hun Latin grooves met een breed publiek te delen. Ze transformeren de beste popklassiekers tot een swingende interculturele ervaring, waarbij bekende nummers een verrassend nieuw leven krijgen.


zo 26 jan 2025
Net bevestigd
JazzRock Café: Latinella
De nieuwe latin- en jazzband van Jeroen van Helsdingen en K-Bee

€12,00(vvk)

Avondkassa € 15,00
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events