Menu
JazzRock Café: Richard Hallebeek Project
do 23 sep 2021
JazzRock Café: Richard Hallebeek Project
Powered by Friends of Fusion

Let op! Voor dit evenement vindt geen test voor toegang plaats en gelden dus de landelijke 1,5 meter regels.

Wanneer Richard Hallebeek op zijn 17e start aan het Amsterdamse conservatorium speelt hij al 7 jaar fanatiek en het is niet raar dat hij cum laude afrondt want Richard beschikt niet alleen over bovengemiddeld talent maar heeft ook een eigen stijl die opvalt in binnen- en buitenland.

Inmiddels is Richard Hallebeek 40 jaar professioneel muzikant en speelde hij met een indrukwekkende lijst collega’s waaronder Scott Henderson, Frank Gambale, Scott Kinsey, Dan Gilbert, Carl Verheyen, Michael Angelo Batio, Marco Minnemann, Steve Hunt, Allan Holdsworth en als Dweezil Zappa in de buurt is belt hij Richard steevast op om hem op het podium te vergezellen.

Richard heeft talloze internationale prijzen in de kast staan en wordt door het toonaangevende Guitar Magazine 5 jaar achtereen uitgeroepen tot gitarist van het jaar. Hij geeft les, neemt ook zelf albums op en laat zich inspireren door The Beatles, Pat Martino, Allan Holdsworth, Weather Report, Charlie Parker, Eddie van Halen en Pat Metheny.

Op 23 september kan je deze gelauwerde gitarist in levende lijve zien tijdens een nieuwe editie van het JazzRock Café in Hengelo. Naast Richard Hallebeek staan Jeroen van Helsdingen (Keys), Lorenzo Feliciati (Bass) en Niels Voskuil (Drums) op het podium.

do 23 sep 2021
JazzRock Café: Richard Hallebeek Project
Powered by Friends of Fusion

Gerelateerde events