Menu
do 17 okt 2019
JazzRock Café: Tristan
Gratis toegankelijke avonden met altijd een aansprekende jazz/funk/fusion artiest

De muziek van Tristan kan het beste omschreven worden als “feel-good vintage Acid Jazz music” met de energie, vibe en het geluid van nu, uitgevoerd door een aantal van de beste pop/jazz muzikanten uit Europa. Funky gitaren, Fender Rhodes en synth sounds en een ritmesectie die al een hele lange tijd samenspeelt. Dit alles geeft zangeres Evelyn Kallansee de stevige basis waar haar prachtige stemgeluid kan schitteren. De muziek voert je direct terug naar die te gekke jaren zeventig sound.

Tristan doet denken aan bands als Tower of Power, Snarky Puppy en klassieke acid jazz acts zoals Incognito en de Brand New Heavies. Bij hen allen draait het om de “high-energy grooves”.

The Spice of Five is inmiddels alweer de vijfde CD van Tristan. De wereldwijde release was in april 2019. Opgenomen met alleen de ‘5-piece core’ van de band. Puur, persoonlijk, energiek en vol frisse nieuwe composities, maar zonder de ‘Tristan-sound’ te verliezen. Buiten dit bestaat de band in deze bezetting ook nog eens vijf jaar. Genoeg redenen voor een feestje dus! Een feestje met het nodige muzikale vuurwerk vanavond en ook nog eens gratis toegankelijk. Wij zoeken de feestmuts vast op!

do 17 okt 2019
JazzRock Café: Tristan
Gratis toegankelijke avonden met altijd een aansprekende jazz/funk/fusion artiest

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!