Menu
Mother's Finest
zo 13 okt 2024
Mother's Finest
De legendarische rockband is terug met een nieuwe tour


Na een uitverkochte tour in 2022, keert de legendarische rockband Mother’s Finest dit jaar terug met een nieuwe tour. Uiteraard kan een bezoek aan Metropool niet ontbreken. Op zondag 13 oktober staat de band op het podium in Hengelo.

Mother’s Finest heeft een geluid gecreëerd dat zij zelf omschrijven als een samensmelting van funk, rock, gospel, r&b, metal en jazz, die rechtstreeks van de straat naar de studio is gebracht. Vroeger was dit soort fusionmuziek op zijn zachtst gezegd zeldzaam, maar de veelzijdigheid en originaliteit van Mother's Finest heeft veel barrières neergehaald en hen tot een van de meest legendarische bands gemaakt die deze stijl ooit vertegenwoordigde. Veel andere acts hebben hun inspiratie gehaald uit de muziek van Mother’s Finest.

Mother’s Finest bestaat uit Dion Murdock, Gary ‘Mo’ Moore, Glenn Murdock, John Hayes, Joyce Kennedy en Juan van Dunk. De band is internationaal bekend en weet al meer dan 50 jaar onvergetelijke shows te geven. Ook 13 oktober belooft er eentje voor in de boeken te worden.

zo 13 okt 2024
Mother's Finest
De legendarische rockband is terug met een nieuwe tour

€38,00(vvk)

Avondkassa € 41,00
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!