Menu
JazzRock Café: Frape
zo 12 mrt 2023
Gecanceld
JazzRock Café: Frape

Helaas moeten we je melden dat deze show gecanceld wordt. Had je al kaarten? Je ontvangt automatisch het geld van je tickets inclusief servicekosten retour op het bij Ticketmaster bekende rekeningnummer. Hoe dan ook balen natuurlijk.

Peter Weissink en Frank Montis: ze kennen elkaar al jaren. Peter drumt onder andere als sessiemuzikant in een keur aan projecten, heeft een distinctieve eigen stijl en doceert in zijn vrije uren op het conservatorium. Frank heeft er al een carrière opzitten en speelt onder meer toetsen in binnen- en buitenland met acts als The Jazzinvaders en Gare Du Nord. Samen spelen is een langgekoesterde wens van beiden want de vriendschap en bewondering voor elkaars talent en kunde is wederzijds maar ja: druk druk druk.

Maar sinds kort is de samenwerking er dan toch in de vorm van Frape waar Frank en Peter elkaar naar grote hoogtes stuwen op het podium. De som van deze twee delen kan als uitkomst enkel muzikaal vuurwerk zijn en dat is wat je gaat krijgen als ze op het podium van het JazzRock in Enschede staan op 12 maart!

zo 12 mrt 2023
Gecanceld
JazzRock Café: Frape

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!