Menu
Jazzrock Café: Simon Oslender
zo 22 jan 2023
Jazzrock Café: Simon Oslender
Friends of Fusion + Smooth Jazz Europe presents

De stichting Friends of Fusion haalt in samenwerking met Smooth Jazz Europe de geweldige Duitse pianist Simon Oslender naar het Jazzrockcaf├ę van Metropool in Hengelo. Simon is pas 24 jaar maar heeft wereldwijd al met veel grote musici samengewerkt zoals Bill Evans, Randy Brecker, Steve Gadd, Wolfgang Haffner, Will Lee, de WDR Big Band en het Metropole Orkest. Hij heeft 2 schitterende cd's op zijn naam staan en hij verdient het echt om met een topband in een fijne ambiance te spelen en beide ingredi├źnten zijn op 22 januari aanwezig!

De topband bestaat uit de Duitsers Hendrik Smock (drums), Claus Fischer (bas, toerde met o.a. Larry Carlton en Lee Ritenour), Roland Cabezas (gitaar en bezig met zijn 1e cd waar hij ook een paar songs van gaat spelen) en de Nederlander Martin Verdonk (percussion, speelde met o.a. Prince, Santana en Lionel Richie en OG3NE).

Meer informatie - zoals over de mogelijkheid om overdag de repetitie bij te wonen - kun je vinden op de Facebook pagina van Friends of Fusion. Friends of Fusion wil relatief onbekende maar steengoede musici een kans geven het publiek te laten zien wat zij in huis hebben.zo 22 jan 2023
Jazzrock Café: Simon Oslender
Friends of Fusion + Smooth Jazz Europe presents

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!